Orde op de Kerkstraat

Na de ‘Chaos’ bij het Kunstenaars Centrum Nieuwegein dit voorjaar trachten de leden komende maand enige ‘Orde’ te scheppen in hun galerie aan de Kerkstraat in Jutphaas. Zij organiseren van 3 september t/m 2 oktober 2016 een tentoonstelling, waarin zij laten zien, hoe zij ‘Orde op zaken’ stellen. Zij hebben dan ook deze expositie de veelzeggende titel ‘Ordening’ meegegeven.

De expositie omvat schilderijen, foto’s en keramiek en zowel abstract als figuratief is vertegenwoordigd. Maak kennis met de verschillende en zeer diverse stijlen van de exposanten en laat u verrassen door hun werk. Misschien is het wel minder ‘Ordelijk’ dan de titel doet vermoeden. Of juist niet?

Wilt u zich ervan overtuigen of het ook gelukt is om de ‘Chaos’ te ‘Ordenen’? De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein is te vinden aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas; zij is in deze periode vrij toegankelijk op zater- en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur.

ordeopdekerkstraatexpositie

De laatste dag van de expositie, 2 oktober aanstaande, valt samen met de jaarlijkse Kunstmarkt Nieuwegein op de Herenstraat in Jutphaas. De galerie is dan geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ook zullen de leden dan nadrukkelijk aanwezig zijn op de kunstmarkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk